Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Καλλιτεχνόραμα 2011: Συνεχίζεται η Εβδομάδα της Ερασιτεχνικής Δημιουργίας»

Με το Καλλιτεχνόραμα, την εβδομάδα ερασιτεχνικής δημιουργίας που διοργανώνει στο παλιό λατομείο Σελεπίτσαρι του Κερατσινίου, υποδέχεται το καλοκαίρι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου.



Ο σπάνιος αυτός πνεύμονας πρασίνου που από την Κυριακή συγκεντρώνει το απάνθισμα της ερασιτεχνικής δημιουργίας της πόλης, φιλοξενεί 27 περίπτερα όπου εκτίθενται  καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. έργα ζωγραφικής, σκίτσου - κόμικ, πηλού – κατασκευών, διακόσμησης, μάσκας – κοσμήματος, ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής, φωτογραφίας και αγιογραφίας, μαθητών των πολιτιστικών κέντρων της επιχείρησης, αλλά και περιβαλλοντικών προγραμμάτων σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Πειραιά.




Το πρόγραμμα του Καλλιτεχνοράματος συνεχίζεται απόψε στις 7 μ.μ. με ανοικτό μάθημα πηλού – κατασκευών στον εκθεσιακό χώρο και θεατρικό παιχνίδι στο σκάκι, ενώ στις 8 μ.μ. ακολουθεί στο υπαίθριο θέατρο η  Παράσταση Κλασικού, Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού με τη συμμετοχή των τμημάτων παιδιών και εφήβων της  Αμφιάλης, και της Ευγένειας. Την Πέμπτη, στις 7 μ.μ. οι μικροί συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ανοικτό μάθημα κοσμήματος, αλλά και να συμμετάσχουν στο θεατρικό παιχνίδι, ενώ μία ώρα αργότερα θα οι  μαθητές του 14ο και του 19ο δημοτικού σχολείου της πόλης θα παρουσιάσουν παράσταση χορού παραδοσιακών και λάτιν χορών.

Υλικό σχετικό με το Καλλιτεχνόραμα, μπορείτε να αναζητήσετε στους ακόλουθους συνδέσμους:

·         Σποτ:  

·        
Φωτογραφικό υλικό:
Καλλιτεχνόραμα 2011
Για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση, μπορείτε να απευθύνεσθε στην κυρία Δέσποινα Κυριακίδου (2104635007, 2104610689, 6948548599).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου