Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Καλλιτεχνόραμα 2011: Θεαματική λήξη»

Με την προσέλευση του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το φετινό Καλλιτεχνόραμα,  ο κύκλος εκδηλώσεων ερασιτεχνικής δημιουργίας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Κερατσινίου στο πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η αυλαία του Καλλιτεχνοράματος έπεσε την Κυριακή, με το αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο οποίο συμμετείχαν η παιδική χορωδία του 31ου Νηπιαγωγείου, και παρουσιάστηκαν δρώμενα από το 1ο Ειδικό σχολείο και την πρώτη τάξη του 13ου Δημοτικού σχολείου Κερατσινίου.

Ακολούθησε η παράσταση μοντέρνου – jazz, hip-hop και σύγχρονου χορού στην οποία οι 160 περίπου χορεύτριες και χορευτές των παιδικών και νεανικών τμημάτων της Ευγένειας, κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη για δύο ώρες περίπου. Η παράσταση ολοκληρώθηκε με το Συγκρότημα Μοντέρνου Χορού της ΔΗΚΕΠΟΚ που εκπροσωπεί το δήμο σε διεθνείς διοργανώσεις αποσπώντας διακρίσεις και διθυραμβικές κριτικές.

Με αφορμή τη λήξη του Καλλιτεχνοράματος και σε αναγνώριση της συμβολής τους στο έργο της ΔΗΚΕΠΟΚ, αποδόθηκαν επίσης τιμητικά διπλώματα στο καλλιτεχνικό προσωπικό της επιχείρησης, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης.


Υλικό σχετικό με το Καλλιτεχνόραμα, μπορείτε να αναζητήσετε στους ακόλουθους συνδέσμους:

·         Σποτ:  

·        
Φωτογραφικό υλικό:
Καλλιτεχνόραμα 2011
Για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση, μπορείτε να απευθύνεσθε στην κυρία Δέσποινα Κυριακίδου (2104635007, 2104610689, 6948548599).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου