Καλλιτεχνικά Σύνολα

Φιλαρμονική

Ιδρύθηκε το 1999 και αποτελείται από ιδιαίτερα καταξιωμένους επαγγελματίες μουσικούς. Διοργανώνει πολυάριθμες παραστάσεις ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε παιδιά, νέες και νέους να σπουδάσουν πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα πλάι σε καθηγητές αναγνωρισμένου κύρους.

Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών 


Ιδρύθηκε το 1984 και έκτοτε δίνει το "παρών" σε σημαντικές διοργανώσεις και φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδιαίτερη μνεία χρίζουν οι συμμετοχές του συγκροτήματος στο Ανόβερο της Γερμανίας (Δεκέμβριος 1995), τη Σικελία (Ιούνιος 2002) και τη Μαθηματική Ολυμπιάδα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Ιούλιος 2004), ενώ από το 2009 διοργανώνει κάθε Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι τη Γιορτή Παραδοσιακών Χορών, όπου φιλοξενούνται αξιόλογα χορευτικά συγκροτήματα από όλη την επικράτεια. Διαθέτει βεστιάριο το οποίο αριθμεί περί τα 120 πιστά αντίγραφα παραδοσιακών φορεσιών από διάφορες περιοχές της χώρας.

Συγκρότημα Μοντέρνου Χορού

Ιδρύθηκε το 1995.Έχει διακριθεί για το υψηλό του επίπεδο κατά τη 15ετή του πορεία μέσα από τη συμμετοχή του σε ποικίλες παραστάσεις, εκδηλώσεις και διοργανώσεις στην Ελλάδα (Φεστιβάλ Γυμναστικής Ηρακλείου, Περιστερίου, Κεφαλλονιάς κ.α.) αλλά και το εξωτερικό (Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής), έχει καθιερωθεί ανάμεσα στα πιο αντιπροσωπευτικά σχήματα του μοντέρνου χορού - jazz.

Χορωδία Ενηλίκων


Ιδρύθηκε το 1996 και αποτελείται από 35 μέλη. Το ρεπερτόριό της καλύπτει ευρύ φάσμα, εστιάζοντας κυρίως στην ελληνική μουσική. Έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ σ΄όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει το υψηλού επιπέδου διήμερο Φεστιβάλ Χορωδιακής Μουσικής στο Κερατσίνι με μεγάλη ανταπόκριση. Είναι μέλος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος.