Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«OI NEOI MEΣΑ Σ’ ΟΛΑ» - 29/04/2011



Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι νέοι σε μια βραδιά αφιερωμένη στη σύγχρονη μουσική παραγωγή του Κερατσινίου, την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οι Νέοι Μέσα Σ΄ Όλα».

Τα νεανικά συγκροτήματα «Άνευ Όρων», «Only Sundays» και «Oblivion Lighthouse», μετέτρεψαν το θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Αμφιάλης σε μια εναλλακτική μουσική σκηνή με κυρίαρχο το νεανικό στοιχείο. Το πάθος για τη μουσική και  ο νεανικός τους ενθουσιασμός παρέσυραν το κοινό και πλημμύρισαν το βράδυ της Παρασκευής με γνωστές μελωδίες αλλά και νέες δημιουργίες.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 8 μ.μ., με την ομιλία του Ψυχολόγου MSc Γιώργου Μπρισκόλα για το άγχος που αντιμετωπίζουν οι νέοι εν όψει εξετάσεων, αλλά και την προβολή της ταινίας «Μικρά βήματα σ’ έναν μεγάλο κόσμο» της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Καλλιόπης Λεγάκη.


Η ταινία παραγωγής του 2006, παρουσιάζει τους μαθητές ενός Γυμνασίου στο Κερατσίνι που αποφασίζουν να ανεβάσουν μια θεατρική παράσταση και να καταγράψουν με μια κάμερα όλη τη διαδικασία. Έτσι συγκεντρώθηκαν περίπου τριάντα παιδιά 15 χρονών και δημιούργησαν μια παράσταση βασισμένη στις προσωπικές εμπειρίες και βιώματά τους. Μετά το πέρας της προβολής, θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σκηνοθέτιδα.

Ο κύκλος εκδηλώσεων «Οι Νέοι Μέσα Σ΄’όλα» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 8 μ.μ., με την παράσταση stand-up comedy που φέρει τον ευρηματικό τίτλο «Δύσκολα τα Πράγματα» και στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός και μετρ του είδους Γιώργος Χατζηπαύλου.

Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» θα φιλοξενηθεί έκθεση σκίτσου και ζωγραφικής των τμημάτων εφήβων της ΔΗΚΕΠΟΚ.

Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων είναι το forfree.

Για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση, μπορείτε να απευθύνεσθε στην κυρία Δέσποινα Κυριακίδου (2104635007, 2104610689, 6948548599).

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις
ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΣΑ Σ' ΟΛΑ - 29/04/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου