Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ»

Μια εκδήλωση ιδιαίτερα σημαντική, όσο και ασυνήθιστη - στις μέρες μας - έγινε από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» στις 11/04/2011.
Η εκδήλωση με θέμα: «ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» οργανώθηκε από την ΔΗΚΕΠΟΚ.
Το σύνολο των παρευρισκομένων, σε πνεύμα κατάνυξης, που συνάδει εξάλλου με τις Άγιες Ημέρες που διάγουμε, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία, τις συζητήσεις, αλλά και τις χορωδίες των ναών.
Βασικός ομιλητής ο διδάκτορας θεολογίας και σύμβουλος μέσης εκαπίδευσης συγγραφέας κ. Αλέξανδρος Καρυώτογλου, σε μία εισήγηση, σύγχρονη και εμπεριστατωμένη, που προκάλεσε πλήθος παρεμβάσεων και ανταλλαγή απόψεων.

Την εκδήλωση πλαισίωναν οι εκλησιαστικοί χοροί:
Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα Δαπετσώνας
Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα Κερατσινίου
Ι.Ν. Παναγίας των Βλαχερνών
Ι.Ν. Αγ. Ευθυμίου
Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου
που απέδωσαν επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους.

Σημαντικές και πολλές οι παρουσίες…

Ανάμεσα σε άλλους παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Χρονόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, Νίκος Οικονομάκης και Πέτρος Καψοκόλης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, Μαΐλη Μαρία, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Σενικίδου, Τάσος Βενέτης, Διονύσης Θεοχάρης, η αντιπρόεδρος της Ενιαίας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας Νίνα Γρηγορέα που είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης, σεβαστοί πατέρες από τους Ιερούς Ναούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και πλήθος δημοτών που σμμετείχαν ουσιαστικά στη συζήτηση.

Μια εκδήλωση που στις μέρες μας, μοιάζει αναγκαιότητα, ολοένα και περισσότερο…



Το γραφείο τυπου
Κερατσίνι, 19/04/2011
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δαπετσώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου