Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Καλλιτεχνόραμα 2011: Θεαματική λήξη»

Με την προσέλευση του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το φετινό Καλλιτεχνόραμα,  ο κύκλος εκδηλώσεων ερασιτεχνικής δημιουργίας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Κερατσινίου στο πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η αυλαία του Καλλιτεχνοράματος έπεσε την Κυριακή, με το αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο οποίο συμμετείχαν η παιδική χορωδία του 31ου Νηπιαγωγείου, και παρουσιάστηκαν δρώμενα από το 1ο Ειδικό σχολείο και την πρώτη τάξη του 13ου Δημοτικού σχολείου Κερατσινίου.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Καλλιτεχνόραμα 2011: Συνεχίζεται η Εβδομάδα της Ερασιτεχνικής Δημιουργίας»

Προς την ολοκλήρωσή του οδεύει το Καλλιτεχνόραμα, ο κύκλος εκδηλώσεων ερασιτεχνικής δημιουργίας που διοργανώνει στο παλιό λατομείο Σελεπίτσαρι του Κερατσινίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου.

Στο σπάνιο αυτόν πνεύμονα πρασίνου, που από την περασμένη Κυριακή συγκεντρώνεται το απάνθισμα της ερασιτεχνικής δημιουργίας της πόλης αλλά και επισκέπτες από όλη την Αττική, φιλοξενούνται 27 περίπτερα όπου εκτίθενται καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. έργα ζωγραφικής, σκίτσου - κόμικ, πηλού – κατασκευών, διακόσμησης, μάσκας – κοσμήματος, ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής, φωτογραφίας και αγιογραφίας, μαθητών των πολιτιστικών κέντρων της επιχείρησης, αλλά και περιβαλλοντικών προγραμμάτων σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Πειραιά.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Καλλιτεχνόραμα 2011: Συνεχίζεται η Εβδομάδα της Ερασιτεχνικής Δημιουργίας»

Με το Καλλιτεχνόραμα, την εβδομάδα ερασιτεχνικής δημιουργίας που διοργανώνει στο παλιό λατομείο Σελεπίτσαρι του Κερατσινίου, υποδέχεται το καλοκαίρι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου.



Ο σπάνιος αυτός πνεύμονας πρασίνου που από την Κυριακή συγκεντρώνει το απάνθισμα της ερασιτεχνικής δημιουργίας της πόλης, φιλοξενεί 27 περίπτερα όπου εκτίθενται  καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. έργα ζωγραφικής, σκίτσου - κόμικ, πηλού – κατασκευών, διακόσμησης, μάσκας – κοσμήματος, ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής, φωτογραφίας και αγιογραφίας, μαθητών των πολιτιστικών κέντρων της επιχείρησης, αλλά και περιβαλλοντικών προγραμμάτων σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Πειραιά.